Kenmerken van ADD, hoe herken je zoiets?

add psycholoog

Ga je naar de dokter met je ADD kenmerken?

Iemand met ADD herken je vaak gemakkelijk. Ze zijn altijd druk, maken er een puinhoop van en floepen er vaak snel iets uit. Ook zijn ze vaak in staat om goed te luisteren, en met creatieve oplossingen op de proppen te komen. ADD wordt overigens niet alleen bij kinderen geconstateerd. Veel volwassenen hebben er ook last van.

ADD of symptomen die iedereen wel eens heeft?

De ADD kenmerken zijn overigens niet altijd direct te herkennen. Want de symptomen of kenmerken zijn dingen waar vrijwel iedereen wel eens last van heeft. Verschillende psychologen geven aan de testen die gedaan worden, door iedereen zouden kunnen worden afgerond. Met andere woorden, iedereen zou dit label op zich kunnen laten plakken. Als ze dit zouden willen. Dit betekend overigens niet dat het een verzonnen ziekte is. Het is vanaf een medisch of psychologisch standpunt daarom onderwerp voor discussie.

Alternatief beschikbaar vanuit Canada

Een alternatief voor het middel Ritalin is al enige tijd beschikbaar. Het middel is ontwikkeld in Canada door de firma Herb-e-Concept. De naam van het middel is LTO3. Als je last hebt van de kenmerken van ADD of je hebt het, dan ken je dit middel wellicht. In Canada is het mogelijk om een geneesmiddel te registreren dat is opgebouwd uit natuurlijke componenten. Het staat daar dan ook geregistreerd als een natuurlijk geneesmiddel. In ons land is het niet mogelijk om dit als geneesmiddel te registreren. Het is namelijk niet opgebouwd uit chemische middelen, en dit is een vereiste. Bij ons hier in Nederland is het een voedingsupplement. In Nederland kan LTO3 worden verkregen via de distributeur SmartVital B.V. Ook zijn er diverse shops waar dit kan worden besteld.

{ Comments are closed! }