Laat ik een nieuwe website maken?

Een website is een belangrijk onderdeel van uw marketing plan. Een goede website verzameld leads voor uw bedrijf, zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Een website moet echter wel goed in elkaar steken om dat te realiseren. Want mensen bepalen gemiddeld binnen 2 – 3 seconden of uw website is waar ze naar op zoek zijn. Heeft u ze binnen 2 seconden niet overtuigd, dan vertrekken ze weer. U kunt zich dus waarschijnlijk wel voorstellen hoe belangrijk een goede website is voor uw bedrijf. Het kan uw bedrijf maken, of juist het tegenovergestelde daarvan. Maar u bent mogelijk helemaal niet technisch, en wilt dit onderdeel liever uitbesteden. Gelukkig zijn er voldoende bedrijven die u hierbij kunnen helpen, de vraag is alleen bij wie moet u zijn?

Web bouwer of marketing specialist?

Een goede vraag waar nogal wat verwarring over bestaat. Enkele jaren geleden was het heel normaal om op zo’n moment naar een webbouwer te gaan. Dit klinkt natuurlijk ook vrij logisch. Maar het internet is in de afgelopen 5 jaar enorm veranderd. Mensen hebben een kortere aandachtspanne, en mensen zijn veel bezig met de zoekmachine van Google. Waar vroeger uw website een online visitekaartje was, is dat nu meer een verlengstuk van uw bedrijf. U kunt communiceren met uw klanten via uw blog, video’s opnemen om alles ook visueel contant te houden, en er zijn nog veel meer mogelijkheden met uw website.

Kies verstandig

Wilt u een  website laten maken zorg er dan voor dat deze gebouwd gaat worden door iemand die zich specialiseert in online marketing (het verkrijgen van meer klanten via uw website). Veel webbouwers hebben zich inmiddels geëvolueerd, en hebben online marketing tot hun specialisme gemaakt. Maar niet alle webbouwers doen dat. Kies dus verstandig, en vraag door alvorens u een website gaat laten maken voor uw bedrijf. Nieuwe klanten verkrijgen is veel belangrijker dan hoe uw website eruit ziet (alhoewel dit natuurlijk ook een rol speelt bij het verkrijgen van nieuwe klanten).

{ Comments are closed! }